přišel

přišel

Anotace: ... k sobě ...

.
nacházel tě

když pohledy
sbíral dlouho
nevyznal se
ve své touze
a tvých očích

volal „něho
kde se touláš
ozvi se jen
zas tě slyším
po hlase !“

šeptla něha
„já se bojím“

prosil „vláho
kde zůstáváš
rosím zemi
marně pořád
ke kráse !“

rosa vzlykla
„já se dusím“

tak se naštval

nadechnutím
sevřel s něhou
tvoji rosu ze rtů
vlasů, očí slíbal
a přiznal se !
.
Autor a_tao, 13.09.2009
Přečteno 436x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, WAYWARD, Prokešová, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí