Vyhaslá jiskra

Vyhaslá jiskra

Anotace: Mé bývalé lásce, první v mém životě...

Jako vyhaslá jiskra vzpomínám teď na Tebe,
poslouchám naši hudbu a v duchu prosím o nebe…

jsi střepem, co kdysi prorazil mé tělo,
když vládnout Tvému chtělo…
naše nebe potemnělo.

Byl jsi brokát i diamant všech mých dnů
A kdysi splnění mých snů,
Jsi minulost a rýha ve mně,
Která život ničí temně,
Jsi ve mně stále, i když už rok jinde spíš,

Jsi ve mně

I když s jinou spíš,
Jsem s jiným
Ač minulost mi na krk sahá
A moje láska k němu, ač moje snaha –
Normálně žít,
Jak zahodit bývalý cit..

Mě to tak moc bolí,
Láska nepřebolí,
Tehdy s Tebou byla pravá,
Já však kočka příliš dravá …

Promiň, dodatečně pláču –
Rvu si vlasy, k peklu skáču –
Minulost nevrátím,
Chyby nenapravím, já to vím,
Přesto o tom, už se nespálit dál sním –

Mě náš rozchod bolet nepřestane
Ještě nejspíš mnoho let, být znovu s Tebou
Jak ten květ
Vrátit minulost a jít, druhou šanci bezbolestnou mít –

Jsme každý někde jinde,
Ač mé srdce navždy buší –
Vždyť Ty to víš,
Jen Ty jsi byl má jistota, ke které se vracím , má skrýš

Nesrovnaná já jdu dál
Už nehledám kdo by o mě stál –
Zájem byl snad vyšší než jsem čekala –
A já se sbalit nechala –
Protože mi smutno bylo bez jistoty Tvé vůně,
Jen jsem netušila, že ač šťastná jsem, tak srdce stále stůně –

Má lásko bývalá…
Co jsi to ve mně nechala..?
Autor Ammazonic, 13.09.2009
Přečteno 505x
Tipy 6
Poslední tipující: WhiteSkull, enigman, Bíša, Ejí, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky to ve mě otevřelo starou ránu... Moc pěkně vyjádřeno

13.09.2009 21:06:00 | Ejí

Asi docela dobře rozumím, dávné připomnělo...

13.09.2009 11:31:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí