Já zaplatím

Já zaplatím

Anotace: ... napsal kapitán život

Kdybych miloval tě
Tak jako je mi blivno ze tvých důlku
Namísto očí
Máš pár kořalek
Kdybych tak prázdným papírem pořezal tvé víčka
A Rychlostí světla trhal cévy, namísto fialek

Skutečná budiž, pravdou ve tmě

Žasnou nad nadějí tvých palců
Žasnou nad tou pihou při levoboku
Žasnou až pojdou

Usmívej se hromadě mrtvých kuchyňských linek
Toliko mrtvých snů

Molo do moře, řekni co musíš
Stěny pokoje, tlumte výkřiky : Panebože
Já zaplatím
Však já za to zaplatím
Potřebuju
Chtěl bych
Obleču se a půjdu
Autor Faist, 13.09.2009
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, MFNL, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí