Blízko a přesto daleko

Blízko a přesto daleko

Anotace: O přátelství, které nemůže nikdy být víc než to a to jen kvůli našemu okolí.. http://www.youtube.com/watch?v=hdaof78PHsE&feature=related

Tak blízko a přesto daleko.
Máš mě rád,
ale pro ostatní
jen jako kamarád!

Trápím se a tebe trápím taky,
zraňuješ mě a vracíš mě zpátky
na začátek, kdy jsme se neznali,
když jsme ještě nemilovali.

Nemůžeme být spolu,
ale toužíme padat dolů,
do propasti zatracení,
jen my, dál nikdo není.

Pláču, když nejsem s tebou,
křičíš, že potřebuješ za mnou.
Ale nejde to a ty to víš,
ty jsi ten silnější,
doufám, že nám to usnadníš.

To poslední čau řekneš ty,
jsme dva různý světy,
ty ten skvělej
a já ten poraženej.
Autor Barka99, 13.09.2009
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí