Manuál pro život s Tebou

Manuál pro život s Tebou

Anotace: Taková jako rada jak to vydržet s ní co si myslet a co říkat a čeho se zříkat -nedokončená budu na ní ještě pokračovat

Když sem Tě neznal tak sem to neznal.
Oči otevři
Ruce podej
Hlavu, slož mi do klína
Ta paní byla slečna, ta slečna sem já
Voň me si
Slyš me se
Přeme se
Lže me si
Bav me se
Smiřme se
Milujme se
Kdy ta jízda končí
Kdy oči dokvetou
Co pro tu slečnu prokletou
Neživ závist, pomluvy
Vidíš mi do nitra
Vidíš mne za jitra
Vidíš mne v noci
Slídíš i po noci
Myšlenky nás pojí
Práce nás dvojí
Kdy maringotka v palác se změní
Kde vzalo se to jmění
Křižovatek spousta a ta jejich ústa chtivá
Co s tím jak to nechat tak
Aby z toho nebyl vrak
A kdo je ten drak
Stereotip je můj tip
Taky nemoc potřebuje pomoc
Když voda se za ní zavře
A dveře nejdou
A srp nestačí
A kdo mne k činu dotlačí
Tak to už stačí
Vždyť čas kvačí.
Autor umělec2, 13.09.2009
Přečteno 509x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, susana načeva, Quigleika, Zefi, BArBArKO, Bíša, takova, al-pacino, Agniezka, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pouta vzájemnosti,kéž máš na pokračování ještě času dosti

15.10.2009 10:45:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí