V ideálnim světě...

V ideálnim světě...

Anotace: se lidi nerozchází kvůli rozbitý motorce....

Sbírka: Jahodové nebásně

V ideálnim světě bych tě nikdy nepotkala.
V ideálnim světě bych ti nikdy neřekla: miluju tě.
Jenže svět neni ideální.
A ty už vůbec ne.
Neexistuje pro tebe výraz.
Promiň , ale je to tak.
V ideálnim světě se lidi nerozcházej kvůli rozbitý motorce....
V žádnym světě by to nebyl důvod k rozchodu.
V tom tvym asi jo...
Seš pro mě mrtvej...
V ideálnim světě bys měl radši lidi než veci.
Jenže nemáš.
Seš originál.
Na výstavě blbců bys dostal první cenu.
V tvim ideálnim světě tě tvoje motorka miluje.
V mim miluju já tebe a ty mě.
Muj ideální svět sme měli.
To ty si ho zničil.
Ničiteli ideálních světů.

A pak se mi divte, že nesnášim chlapy.
Přísaham, že už nikdy nebudu milovat..... Čestný pionýrský....
Autor Striptérka, 13.09.2009
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí