Hlubinná

Hlubinná

Anotace: Upřímně

Potápět se do hloubky
a zpod hladkých oblázků
hledat správná slova

Chvíli jen pozorovat bublinky svého dechu

Směřují neúprosně nahoru
až vlny je prasknou
Jsou svobodné
zatímco hledám oporu

Slunce přichází na pomoc

Korály září
Rybky a rybičky se probouzejí

Šeptající klauni
rozřehtají koníky
rozjiskří úhoře
rozvlní řasy

*

Pod vodou se těžko vyznává
Lehce to studí
píchá
pálí
tlačí ze všech stran
až hlava chce skočit

Pak však přichází úsměv
Na prsou zašimrá teplo

A ta duha je tak symbolická
když na rtu ti políbím kapku deště
Autor Tömätäri, 13.09.2009
Přečteno 545x
Tipy 27
Poslední tipující: Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, Isquieasuus, fuu, hašlerka, Lorraine, Kapka, lennerka, Churry, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

panejo, hezky

29.07.2010 12:48:00 | drsnosrstej kokršpaněl

krásné, něžné

24.09.2009 19:03:00 | hašlerka

Hlboko úprimne krásna :)

23.09.2009 23:06:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí