Sentimentální?

Sentimentální?

Anotace: Pocit lásky a krásy....

Slunce svítí,
mraky plují,
vítr se víří,
bouře se blíží.

Zlaté vlasy vítr češe,
oči něžné duha hřeje,
padá kapka na líc čistý,
déšť už je teď celkem jistý.

Mokré líce,
těžké plíce,
pohled očí,
všechno stačí.

Před kráskou mládenec,
ve tváři ruměnec,
srdce se veselí,
oba se osmělí.

Ruce se dotknou,
vůně se protnou,
rty se sblíží,
chuť se smísí.

Láska se naplní,
štěstí tělem proletí,
cítit zase pocit snový,
s rájem si je zase rovný.
Autor Angel 1890, 13.09.2009
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí