V noci

V noci

Anotace: Láska je občas jako stín... :)

Temnou nocí nohy kráčí
Jít s nimi tmou stačí,
Pak při svitu měsíce
Vidět je tvář velice.

Něžné líce jsou tu obě,
Snad už budou jenom pro mě,
Vlasy tváře zahalují,
Fouknutím se odhalují.

Oči tvé jsou temné,
Pohledy však děsně jemné,
Zrak se mi tam zabodává
Vše se mi hned pomotává.

Dotknout se tě nemůžu,
Se stínem víc nezmůžu,
Čekám tedy na Tebe,
Jsem tu jenom pro Tebe…
Autor Angel 1890, 13.09.2009
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí