Představ si

Představ si

Anotace: To se to píše, když je to pro někoho,(děkuju:-)) ale nezaručuje to kvalitu

Představ si tůň
plnou vody,
svíčku, co svítí
tiše do tmy.

Louku barevnou,
posetou kvítím,
tanec do hudby
a slunce jak svítí.

Člověka
osamělého,
však jenom na oko,
v srdci lásku
obrovskou,
jak sloh baroko.

Představ si
ranní rosu na nohou,
jak prodíráš se tou
nádherou.
Zpěv ptáků a
šum motýlů
a jarní vůni leknínů.


Den, který začíná
polibkem
a končí pousmáním
nad zbytkem.
Procházky ve stínu
stromů vysokých,
pozorování hvězd
z větví listantých.

Řekni, nebylo by
nádherné,
Jen tak proniknout
do ráje,
nechat splynout
realitu se snem
a vše vidět ve světle
jasném .
Autor Holmy, 13.09.2009
Přečteno 488x
Tipy 11
Poslední tipující: WAYWARD, Mraveneček, DNA, Violette, Bíša, Kapka, sestra-konec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to zní zamilovaně

14.09.2009 19:32:00 | WAYWARD

představuji si a líbí se mi to

13.09.2009 23:18:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí