Slunce

Slunce

Anotace: ...

Sbírka: Stíny duše

Jiskry v tvých očích mne lákají
já chci je vídat častěji
Jsou jako zlato po němž pátrají
lidé co žijí v naději

Tvůj úsměv je slunečný třpyt
co rozpouští mé stesky
tak hřejivý jako lidský cit
tak jasný jako blesky

A dotek tvůj?
Šimrání motýlích křídel
horký jak voda z vřídel
...láskyplné chvění!

Ty jsi sluncem mého světa
zahnal jsi mé tmy
Jenom ty máš moje Veta
a o tobě jsou mé sny
Autor Violette, 13.09.2009
Přečteno 595x
Tipy 11
Poslední tipující: Lioness, Házté, zelená víla, Prokešová, WAYWARD, Bíša, wigi.sama
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezká...ST !

18.09.2009 01:43:00 | Házté

Nejednoho by to potěšilo :)

13.09.2009 20:30:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí