Ten kluk

Ten kluk

Anotace: O něm

Sbírka: Věnováno TOMu klukOVI

Oči v barvě čokolády,
tričko v barvě marmelády,
ústa roztáhla od ucha k uchu,
uprostřed toho městskýho ruchu.

Vlasy mírně kudrnaté,
obvykle nedbale střepaté,
rychlé nohy u fotbalu,
nejedna z něj ztratí hlavu.

Pověst má bad boye,
postavu jak z playboye,
hraje si na egoistu,
na věčnýho potížistu,
ale já vím, že je jiný
a né jenom roztomilý.

Sarkasmus má hodně rád,
srandy je s ním vždycky mraky,
chytrej on je ale taky.

Kdyby si mi andílku,
chtěl už donést nadílku,
daruj mi ho a já budu,
hodná pak až do důchodu.
Autor Nussichoco, 13.09.2009
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí