nejpromiskuitnejsi je objektiv

nejpromiskuitnejsi je objektiv

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=O6iBzQXOjPw

jeho ztraceny iluze
ktery mu vidis ve vocich
mozna je tam strach
a nebo kousky hallelujah.
jeji nahota ve svitani
rozsypany jahody
dest, co smyva slzy z tvare
kouzlici usmev na prodej.


chci usinat s tebou
a probouzet se uz
bez tebe,
chci nevedet
kde si
a s kym.
vecer bez jistoty
libat tvy rty
- uz mozna polibeny.
citit vune
ty slecny z namesti
/vis, ona prodava nestesti/



nejsem tvoje pritelkyne
ale my slova patrej tobe.
a muj dukaz lasky
je laska samotna.
nepatrime si
/ale sama sem jen ja/




.














neplacu smutkem,
ale dojetim.
tak me chyt,
nez ti odletim.


*



/áíéčřáčéížářž
čžéářžřížýříá
ářéžřížářéžář/
Autor embryo v hlave, 13.09.2009
Přečteno 369x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, bloumej očima, stmivani.na.lepsi.casy, mattoni.uz.neni, Andělskými perutěmi chráněna, Lacosta1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí