nedýchám

nedýchám

Anotace: ... už ...

.
půvab má jméno
jsi v něm ukrytá
trošku se stydíš
a já nedýchám

touha umyla
nápisy snům
jak je hladila
a já pospíchal

za zvony zaznít
skrze tvou duši
vepsat tě znova
žhavými řádky

dnes neodcházej
zůstaň zde zakletá
a navěky plať mé
kletbě přiznáním

měsíc nám odletěl
neznámo kam
přílivem nikdy se
nedozvoním

já však jediný
jsem tu s tebou
a právě tě
objímám

už je to dávno
co s tebou ...
.
Autor a_tao, 13.09.2009
Přečteno 455x
Tipy 19
Poslední tipující: Tomáš Marný, WAYWARD, Psavec, isisleo, zelená víla, Prokešová, labuť, hašlerka, Mbonita, Kars, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST !

14.09.2009 00:12:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí