Poslední zoufalý...

Poslední zoufalý...

Anotace: snad poslední. i když o tom pochybuji :)

Proč jsem neměla odvahu
a neřekla ti to dřív?
Teď čtu, že jinou miluješ
a mě se s tím svěřuješ
čekáš ode mě snad požehnání?
A já jako blázen ti radím
jak získat její srdce!
Prodám ti ho a vrať mi mé
protože já už nechci aby bilo pro tebe.
Skládáš jí básně
a já si skládám na parte verš
snad bude lepší než tohle fňukání
ta tvoje upřímnost mě k šílenství dohání!
Proboha, chvíli mi lži!!!
Lži ať vidím, že nejsi dokonalý
a ať se mi ve vzpomínkách zkazíš
ať se mi v nich jako nechutný červ plazíš
ať tě doopravdy chci vytrhnout pryč!
Protože já už nechci čekat, ale žít.
Tak mě odnauč milovat a snít... :(
Autor Nessy, 14.09.2009
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se.ju...mně se stalo jednou něco podobného..takže vím,jak se cítíš a posílám sílu .. uvidíš, že jednou to přebolí a ty najdeš svou novou a větší lásku ... to Ti přeji ..

14.09.2009 16:49:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí