Budoucí láska

Budoucí láska

Anotace: Láska byla, láska bude, o lásce se píše všude...

Jen, když krev je krví a slzy hořkou solí,
jen tehdy mi dovolí -
neb právě pak mé srdce k tomu svolí.
Moci milovat, moci ve dvou kráčet tmou,
moci zapomenout a být jen tvou.

Neb vím, že také ti ublížím -
jako těm dávným.
Přibiji ke kříži -
s mým srdcem zrádným.

Co je to láska?
Snad někým posedlost.
Co je to cit?
Něco, kde chybí podlost.

Měla bys odejít, dokud máš ještě čas,
jednou jsem zradila -
a zradím zas.
Měla bys zmizet,
dokud v srdci mě nemáš.
Já vím, teď odpověď -
jen marně hledáš...
Autor Mania Dardeville, 14.09.2009
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Maličká Peťulka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...láska jsou vždy dva...nebraňme se láskám...ale jestli vydrží,nikdy nevíme

14.09.2009 19:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí