Michaela

Michaela

Anotace: O mé dávné lásce...:(

Milovat znamená trpět,
Jsou to slzy radosti i zklamání,
A k šílenství mě dohání,
V tu chvíli Tě chci mít zpět.

I ten nejjemnější dotyk pohladí,
Má duše se mi rozechvěje,
Když má láska u mě je,
Až do srdce se mi zahledí.

Chci být s Tebou,
Chci být sám,
Odpověď tu nehledám,
Když sem s mou milovanou.

A věřím v Tebe,
Již věřím i v nebe,
Věřím v nás,
Však zachvátíš mě zas.

Energií oplýváš,
Taky mě tím dobýváš,
A to tu jenom postávám,
Přec tak neskutečně rád Tě mám.

Líbí se mi tvých očí zář,
Krása pohledět na tvou tvář.
Spatřit Tě chci před úsvitem,
Je to můj nejniternější sen.

A pokaždé jak odcházíš,
Lásku moji zatratíš,
Láska naše tajně kvete,
Vysvětlit to nikdo nedovede.
Autor Angel 1890, 14.09.2009
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Prokešová, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi nedovede..na pravou lásku je každé slovo krátké..;o)

14.09.2009 20:24:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí