Láska vášnivá, živočišná...

Láska vášnivá, živočišná...

Anotace: není lehké rozpoznat opravdovou kvalitu a cesta k umění rozpoznat opravdovou kvalitu není rovněž lehká...

Sbírka: Míče

Nahé tělo na zemí leží,
zvuk diskotéky noci protéká
zgrcaný z chlastu velké prsa vidím
a nohy trčet do praku

situace jako z grotesky
neváhám a sundávám tenisky
a jazykem otvor připravuji
a následně pak zastrkuji

Dorážím, přirážím a zarážím
vášní samce se unáším
a lásku nitrem vypouštím
že nesténáš ti odpoštím.

Život na téhle planetě je tak nádherný...

Intermezzo před probraním se z halucinogenního večírku:

Aleluja, aleluja, aleluja,
aleluja, aleluja, aleluja,

Vedle mě tělo mrtvého telete
již v pokročilém stadiu rozkladu
no co, není to trestný čin a snad ani přestupek
z mé strany snad jen lehký mrávní ústupek

Ještě, že nemůže otěhotnět...
Autor Robby Hartmann, 14.09.2009
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí