Stýská se mi ...

Stýská se mi ...

Anotace: Když umírá naděje, že vše bude tak jako dřív.

A je to tu zas a znova.
Sedím tu ve tmě a čekám.
Čekám zbytečně, tma je mím přítelem.
Trápím se a naděje umírá.

Chybí mi tvůj úsměv a pohlazení.
Pouhá tvoje přítomnost,
kdy jsi mi tu byl pro radost.
To vše co bylo zavánělo volností.

Teď už vím, že pro mě není,
vysvobození.
Usměj se a vstaň!
Podej mi svou dlaň.
Od nikud se neozývá.
Má duše žalem skomírá.

Proč když se život krásným zdá,
musí ti pěstí dát.
Je smutné vidět lásku umírat.
Autor Prdelka10, 14.09.2009
Přečteno 463x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, PANGÁSIUS, kuskus pruhovaná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jako bych to sama psala ...ST

10.11.2009 07:26:00 | kuskus pruhovaná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí