Krásný, ale zrádný

Krásný, ale zrádný

Anotace: je to spíš písnička, pro mého bývalého miláčka, kterého mám tak trochu pořád ráda...

Holky svlíká očima,
každou chtěl by mít.
Každý večer, každou noc,
chodit s jinou snít.

Jednou potkal dívku,
za kterou by život dal.
Byla jako víla,
kterou svět miloval.

R.:Ona byla anděl,
on byl zase ďábel,
co očima ji sváděl,
chtěl ji u sebe mít,
ze společné číše pít
a nevědět zda bdít, či snít...

Chtěl ukázat celému světu,
tu nevinou, krásnou vílu.
Kráčet s ní na konečnou metu,
vzal jí však sílu.

Začal lásku dávat jiným
a vílu opustil.
Jen on je jejím smutkem viným,
že její konec dopustil...

R.: Ona byla...

Se sklopenou hlavou odchází,
už nejde vzít nic zpátky,
snad neví o co všechno přichází,
zůstaly jen samé zmatky...
Autor naneninonu, 16.11.2005
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojda Innks, ten člowíček, pro kterého je tato písnička zpívá taky w kapele a tak nějak chci, aby tu písničku zpíwal on... Promiň... Snad až vymyslím další...

23.11.2005 11:00:00 | naneninonu

je dobrá. chtěl bych ji slyšet zpívat .-)

16.11.2005 16:10:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí