Rozloučení

Rozloučení

Anotace: I když nechceme vždy zazvoní zvonek, jako v pohádce a přece i tu pohádku uvidíme vícekrát.

Přišlo to jak rána z nebe,
nelituji toho, vždyť poznala jsem právě Tebe.
Prožili jsme překrásné chvíle plné vzrušení
a čekali jsme až nám zvonek zazvoní.

Vychutnávali jsme si to do sytosti,
teď nám zbydou právě povinosti.
Obávám se jenom toho,
že poviností bude mnoho.

Však zůstanou nám na vždycky
v srdcích naše vzpomínky.
Budeme mít pár probdělých nocí,
neboj ono to však jednou skončí.

Budeme si žít svůj život dále,
příjdou slzy a né malé.
Chce to ale jenom čas,
však neboj, uvidíme se zas.
Autor Ewinka22, 15.09.2009
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí