Večerní

Večerní

Anotace: k ránu...

Vždyť ke kolejím patří ústa,
která na cestu dají polibek,
bez věčných závazků, jedna ze sta,
kdy v ruku tě tolikrát béře.

V jednotu nekonečného nic,
jak úhel beze všech dalších snů,
svůj záměr v potaz muka božích,
v ústa tiskne na nevidomou z kolejnic.

A přitom, přitom strádá nit,
co v nohách pavoučích za zlato,
za zlato štěstí navždy proměnil,
v potaz nocí a ještě temnějších dnů.

A tak ze tmy všech duší jednolitých,
bez otázek veškerých citů navždy zbavených,
vstříc všem nicotným snů,
kdy v pot dvě těla se spojují.
Autor Láďa, 15.09.2009
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí