Za pravdou ...

Za pravdou ...

Anotace: Možná si jednoho dne lidé konečně začnou říkat věci do očí. Než to ale přijde, bude to stát ještě milion a jedno zlomené srdce .. :)

Sbírka: Na názvu ještě pracuju

Je to tak snadnější.
To, že má konejšit?
Jí nebo jeho?
K čemu? Pryč s něhou!
Kterou si ona zajisté vysnila,
(jako každá dívka)
Ale nemá pražádnou odvahu mu to říct ...
Svým snům se vzdálila.
Jaký má nárok chtít něco víc?
Když je vlastně ... ? Úplně obyčejná.
A on to ví a trápí se ...
Věnoval jí notýsek
Který celý popsala jeho jménem
A on to ví a trápí se
Ještě víc, protože jeho notýsek
je popsaný jménem jiným.
Jménem též lásky, ale i viny.
Vinen zločinem lásky i nelásky
V zmatených očích čte palčivé otázky
Proč jeho „Miluji Tě“ zůstává nevyřčené
Vždyť od ní to přece slýchává denně ... ?!!
Protože pravda bolí.
A je to takhle snadnější ...
Hlavou však utíká myšlenka jasná
Pravda tak bolí – a přitom tak krásná!
Jí by to ale zranilo příliš.
A tak jí raději s mlčením políbí
Než by jí utěšil planými přísliby
Nebo konečně řekl pravdu:

Mám Tě rád.
Autor Trinity666, 15.09.2009
Přečteno 493x
Tipy 12
Poslední tipující: Isquieasuus, Vlk v rouše, Květka Š., Lioness, Bíša, carodejka, Jana M., Agniezka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto dokonalá myšlenka,škoda jen,že toho okamžiku se asi nedočkáme..snad zbývá doufat :) ST

18.09.2009 01:09:00 | Lioness

Myslenka je nadherna, uprimna a citliva ST.

15.09.2009 23:28:00 | carodejka

Přestože mi forma přijde trochu roztříštěná, myšlenka a atmosféra se mi líbily.

15.09.2009 13:09:00 | Jana M.

jasný, lidé by měli začít mluvit o tom, co cítí...jinak bude stále mezi nimi panovat chlad..a přitom láska umí tak krásně hřát..;o)

15.09.2009 12:30:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí