Maličká

Maličká

Anotace: Báseň prazvláštního rytmu. Psaná v ichformě jako volání zoufalé dívky.

Sbírka: Tajemství noci

Maličká

"Já tě tak nenávidím"
volám a po tváři zářivá
slza stéká však vím
že si to pouze namlouvám, ubohá.
Ač bych chtěla, přála
si, ať dělám co chci, co smím,
má oddanost stálá
bezmezná, hloupá, vím.
Stále přetrvává, srdce obývá,
bezmezná hloupá mysl
temní, jen smutek, jsem tvá
bezmocná, zoufalá tma, žádný smysl
V bolesti se utápím, zlomené bezradné
srdce prý vždy ve tmě, bolesti
světlo zařídí, sen v noci sychravé
kde déšť smáčí ulice bez štěstí
Co mám dělat, jak ze srdce vyrvat
mám tě když stále
zůstáváš ničíš ho a návrat
časů starých nehrozí, naděje malé
už dávno zmizely ubohé naivní sny
jako já, vím zoufalá ubohá a přece zdá
se tak směšná pro tebe vždy
jen tvá..... maličká
Autor Aren, 15.09.2009
Přečteno 378x
Tipy 12
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Anastacia-Jane, Psavec, Mbonita, hermiona_black, Ejí, Zasr. romantik, Květka Š., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase bude dobře, uvidíš...:o)

15.09.2009 14:56:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí