Vyjádření

Vyjádření

Anotace: Vím že pochopíš, co tím myslim......... <3

Láska je nádherná,
pro ni chci žít,
Tebe chci milovat,
Tvé srdce mít.

Odlož na chvíli svatozář,
otoč ke mě svoji tvář.

Pohleď mi do očí,
čti mezi řádky,
nikdy to neskončí,
vždy příjdu zpátky.

Když přísaha naše srdce spojí,
a tichá píseň z chóru zanotí,
my navždy zůstaneme svoji,
Ty má a já Tvá do smrti.
Autor Psychodepka, 15.09.2009
Přečteno 591x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí