Pra pra pra

Pra pra pra

Anotace: (k narozeninám)

Do sešitu ti na linky
skládám rumové pralinky
tím rumem s tebou na zdraví
narozeniny oslavím

S úsměvem k uchu od ucha
vypijeme je do sucha
dnes stejně jako zamlada
ORION hvězdná oslava

A i když zpívat neumím
pana Hapku si vypůjčím
ten hlasem který dojímá
jen tobě tiše zazpívá

„Ty jsi má
rumovo-pralinková
úplně celá celičká
rumovo-pralinková…“
Autor bromak, 15.09.2009
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: jita.1965, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tedy na zdraví..a vítej na Literu :)

16.09.2009 08:16:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí