jsem slecna vsech lidskejch rozdilu

jsem slecna vsech lidskejch rozdilu

Anotace: v zavorce anotace

(obcas prestavam verit
proste verit
v cokoliv.
venku je chladno
a maly deti skakaj pres louze
taky ji chci preskocit.



svadej me mosty
a prechazim skrz vsechny
zeleny parky
s modrym balonkem
a v ocich slzy, i kdyz nejsou videt.


prochazim email
potaji pojidam osm ibalginu denne
potaji se tomu smeju
na skolnim wc.



zahazuju zranenyho srdce ulomky
ignoruju limity
mam pravo na litost
a ty ho mas taky





.
nechces se ztratit
ale akorat ztracis me.




svet je tak malej
jak je velka tvoje touha
chybis mi
poztradam tvoje telo
a hlas
citim to uvnitr
ztratu a prazdno



/kytara v hallelujah
od buckleyho/


promlouvam ve tme
a odpoved dostavam za svetla)







moje ticho zpiva
kdyz se nekdo diva
*

pohledy do nikam
kam v noci unikam


letmy polibeni
vteriny co uz neni



nejmladsi hvezdou tvyho vesmiru
je slecna vsech lidskejch rozdilu.







miluju
a tim nas rozdeluju



/ěčáýžýíášžýíášžýí
ščýšíáýířážýřížýíř/
Autor embryo v hlave, 15.09.2009
Přečteno 559x
Tipy 14
Poslední tipující: Slečna z konce duhy, Lioness, Já Esther Ruth, bloumej očima, PrinceznaHeliovýchbalonků, stmivani.na.lepsi.casy, Andělskými perutěmi chráněna, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle bolelo...

04.10.2009 08:44:00 | Slečna z konce duhy

pořád stejně osobitá. mám ráda tvoje básně, i když mě většinou uvrhnou do melancholie - nebo možná právě proto, že jsou tak působivé.

28.09.2009 19:17:00 | Já Esther Ruth

kdyz se tak divam na ty deti... nebylo by na skodu byt bez starosti... a ony to tak skvele umi... snad bude lip...

16.09.2009 18:38:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí