Uvadlá květina

Uvadlá květina

Anotace: ...pro kterou už je pozdě

Sbírka: Osamocené sblížení

Už nechci být svůdnicí
A pečlivou zahradnicí
co náš vztah jako květinu zalévala dál
ikdyž on už pomalu uvadal
Já hýčkala jej jako srdce své
co jsem ti dala
abych poté zpět je měla
...už podruhé
Nedáš mi důvod tě milovat znovu
Změnila jsem názor,už nechci obětovat
Už nebudem nikdy spolu
už nemáš ten náboj,nebudu tě obdivovat
Nyní jsem jiná a ty nejsi obraz mého štěstí
Je čas jít dál
bez ohledu jestli ty nebo já jsem vinna
Teď víš žes nehrál
žes miloval a miluješ
Ale tohle už není hra
Já odcházím přemohla mne únava

Květina,která jednou uvadla,už nikdy znovu nevykvete
Autor Lioness, 16.09.2009
Přečteno 595x
Tipy 8
Poslední tipující: Madanik, divoska_jaja, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik, jesterka, Violette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí