Přívěsek houslového klíče

Přívěsek houslového klíče

Anotace: kdyz vás na klukovi zaujme jedna vec, tak o ni proste musíte napsat..

Prázdný pokoj utápí se v temnotě,
zmizel nábytek i všechny keramické kýče,
na podlaze po tobě
zůstal jen přívěsek houslového klíče.

Tvůj malý kus zlata v koutě plném prachu,
na chvíli mě odprostí od bolesti a strachu.
Jak zhlíží na svět v kráse, lesku,
to on s tebou sdílel stezku,
on se těšil z tvojí slávy,
ten ti zničil dobré mravy...

Řekni, klíčku houslový, na co vztáhl ruku,
na co myslel ve chvíli, když's mu slkouzl z krku?
Kolik zlosti na mě skrývá za svým rudým líčkem?

..Smím si nechat, na památku, ten řetízek s klíčkem?

IV
Přívěsek houslového klíče II

Prázdný pokoj utápí se v temnotě,
zmizel nábytek i všechny keramické kýče,
na podlaze po tobě
zůstal jen přívěsek houslového klíče..

Řekl's, že k sobě patříme,
však neměl's pravdu...v ničem!
A srdce sis uzamknul
tím zlatavým klíčem.

Co vše jsem spolu prožili,
nelze to říct slovy,
všechny naše pocity
vpil talisman houslový.

Kolik zlosti na mně skrýváš
za svým rudým líčkem?
Nech mi, prosím, na památku
ten řetízek s klíčkem.
Autor gaginas, 18.06.2004
Přečteno 1239x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekne,,,a urcite muzes

12.02.2009 21:33:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí