Večer...

Večer...

Anotace: ...

Večer proměnil se v ohořelou svíci
tys zapomněl, co jsi mi chtěl říci
a místo slov jsi hladil moji kůži
napjatou a hladkou - říkáš - k zbláznění.
Noc změnila se v nebe plné hvězd
a ty hvězdy styděly se dívat dolů
na oheň, který zažehli jsme spolu,
na záři, která noční nebe oslnila.
Den probudil se do tichého rána.
Už nic než ticho. Píseň dozpívána.
Dodnes mi její tóny v uších zní.
Vzpomínám, když se rozední...
Autor *Mia*, 16.11.2005
Přečteno 597x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Paráda, jdu na další!

20.12.2005 22:26:00 | Jan Čihoský

pěkná ...

16.11.2005 15:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí