Kolotoč myšlenek

Kolotoč myšlenek

Anotace: ...

Zbytek zmrzliny Haagen-Dazs.
Slepost touhy.
Okraj marnosti.
Chtíč něčeho víc.
Frustrace.

Sprechen Sie Deutsch?
Na dosah živote.
Trochu té špatnosti.
Však nikdo není svatoušek.

Hra na schovávanou.
Dětské reporelo.
Podpatky ve stylu kurtizán.
Inteligentí konverzace.
Autor Nussichoco, 16.09.2009
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí