Básnička

Básnička

Anotace: Prostě básnička

Sbírka: Básničky od srdíčka...

Zavřela jsem cestu k tobě,
Přiznávám svou vinu,
Sedím sama v rohu,
Láskou k tobě hynu.

Zadupala jsem květ štěstí,
Mrzí mě to, a bolí
To se mi osud mstí,
Jak nechala jsem tě být

To, že jiná s tebou
Sdílí moře lásky
Trhá mi srdce
A dělá vrásky

Bolí to, stále víc a víc,
Chtěla jsem moc, teď nemám nic
Zbyla mi jen náruč prázdná
A vzpomínky na tebe…
Autor mikysek55, 16.09.2009
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí