Láska

Láska

Anotace: Lidská láska

Člověk by pro svoji lásku toho hodně udělal
třeba celý den na ní počkal
ale když jeho druhá polovička ho nemá ráda
celý vztah kvůli tomu padá.

Čekal jsem na ní celý den
koukal jsem jestli už nejde
chtěl jsem jen, aby šla ven,
ale co na tom sejde

Ona nepřišla,
tak tu teď sedím sám.
Na lavičce sedím,a sám sebe se ptám,
jestli náhodou nebdím.

Byl bych rád,
kdyby tu byla,
podívala se mi do očí,
zahřála mé srdce,
vždyť ja ji mám rád přece!
Autor MasterZero, 16.09.2009
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí