Opilí milenci

Opilí milenci

Anotace: Zas jeden z mnoha kecu... takzvaně hra ze slovy, jinak samej blábol...

Miláčku, miluji tě
Tak strašně, potřebuji tě
S tebou jedině víno pít
Bez tebe nemůžu žít
Tak krásné chvíle když jsme spolu
Řekni mi, že se vykašlem na školu
Párek opilých milenců
Možná taky trochu šílenců
Když jsme spolu všechno dokážeme
Co jsme zač světu ukážeme
Rozbíjet pouliční osvětlení
Když policajt v okolí není
Rozbíjet skleněné výlohy
To jsou tvoje skvělé vlohy
My dva budeme navždy pár
Naším domovem je bar
Pijeme spolu do němoty
Jíme jenom dobroty
Nakonec se jedem podělíme
Spolu se krásně otrávíme
Ze světem se loučíme
Příště se z toho poučíme
Nemám milovat ženu svých snů
Protože po smrti uvidím jenom tmu.
Autor D.Angel, 16.11.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí