Začala jsem trochu skládat, tak se na to koukněte a napište názor.

Začala jsem trochu skládat, tak se na to koukněte a napište názor.

Anotace: Prostě o lásce

Jen silné pocity ve mě se množí,
nelze to vysvětlit,musíš to prožít.
Náhle se zjevil
v noci a ve snu,
mile se jevil,na dno srdce klesnul.
Hluboký pocit sladce,nekonečně,
v srdci ho nosit,snad bude můj věčně.
Miluje mě a já jeho též,
říká mi: "Neboj se, jen klidně lež".
Ruka jeho hladí mě po vlasech,
tak stále plyne měsíců běh.
Jak mohlo to být na první pohled?
Jen jedno setkání,jediný pohled.
Tu jiskra skočila,zažehla žár,
pohladil,políbil a dal mi dar-svoji lásku.
Nechť hoří věčně ten plamen lásky,
půjde a natrhá mi sedmikrásky.
Několik měsíců zdá se jak století,
jak asi daleko ten pocit doletí?
Jen vřelý cit duší dvou
dokáže pomoci proplout tou tmou (tohoto světa) :-*
Autor April Ryan, 17.09.2009
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi bych prohodil název a anotaci..
j.c.ben

18.09.2009 22:47:00 | j.c.

podobné věci mají silu překvapení

17.09.2009 13:59:00 | Radek.oslov.Šafárik

líbí se mi to až na ten název ...

17.09.2009 08:46:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí