Tisíc polibků na Tvoje ústa

Tisíc polibků na Tvoje ústa

Anotace: Až den se s nocí sejde a měsíc nebem propluje nesměle, na Tebe lásko vzpomenu si, stále Tě kousek ve mě je.. Jsou to však jen mé sny a přání vždyť vím, že nemůžu chtít více, polibek tajně posílám Ti a dál se koukám do měsíce..

V místnosti je tma
jen oheň svíce plane,
tak ještě vteřin pár
a za chvíli se to stane.

Pohladíš mě, políbíš na ústa
a vlasem mým projede Tvá ruka,
v náruči se Ti lehce zachvěju
a spadnou ze mě všechna muka.

Pohladím něžně Tvoji hlavu,
co krátce střiženou nosíš,
ztratím se v Tobě jako v davu
a zaplaví mě blažený pocit.

Tisíc polibků na Tvoje ústa
a stejný počet nazpět dostávám,
říkej cokoliv, jsem jak němá,
do rána v Tobě zůstávám...
Autor grázlík, 16.11.2005
Přečteno 629x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

No a tohle už vůbec září štěstím. To ti upřímně závidím.

17.11.2005 00:21:00 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí