Já nepodvedla!!!

Já nepodvedla!!!

Anotace: nemám co bych k tomu mohla napsat

Jak si to vyslovit vůbec mohl,
s city mými si náhle pohl,
udělalo se mi špatně,
vzpomínám na ty dny už matně,

jsem tak mimo že i píšu básně
a můžu snad za to že bylo mi s tebou krásně,
ja ti říkala vždy pravdu jen,
ne pouze večer, ale i v bílý den,

tak proč mi nevěříš co se stalo,
na to se moje srdce ptalo,
věř mi já nepodvedla bych,
i kdyby v létě napadl černý sníh!
Autor Gamy, 16.11.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí