bez tebe krvácím

bez tebe krvácím

Anotace: ...

Trhá mi rty to čekání na tvou něhu,
na tu bílou,
avšak zvrácenou v kupce sněhu.

Kalí mi zrak ta jsoucnost bez tebe,
s tebou tak vroucně hřeje,
bez tebe snad ani nezebe.

Ucpává mi aortu ten přetlak emocí,
když hrozí ti chlad,
spojený s nemocí.

Ale když po boku,
býti ti mohu,
volné mám cesty dýchací
a najednou smutek, chlad,
zvolna se do oblak vytrácí.
Autor honnnzik, 18.09.2009
Přečteno 563x
Tipy 4
Poslední tipující: loverose91, Mbonita, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí