Noc

Noc

Anotace: :)

Ve vánku nočním
na křídlech motýlů
kolébá se hvězda
na srdcích andělů

Hvězdička zářivá
putuje k tobě
hladí tvé tváře
chrání tě proti zlobě

Hvězdička bude svítit
celou noc nad tebou
abys věděl ,
že jsem v srdci s tebou

Tvé rty svými pohladím
vedle tebe se posadím
a budu tě hlídat před černou tmou
která by jen ohrozila duši tvou.

Lehnu si k tobě,
tvé bušící srdce budu mít při sobě
a opatrovat tě budu polibky svými
celou noc,
jejíž minuty se stanou nekonečnými
Autor Angee Withwings, 18.09.2009
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekna :) ST

03.10.2009 12:24:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí