Po té.....

Po té.....

Anotace: asi víte po čem.....

Sbírka: Láska, sex a tak...

Zas jsi mou touhu dolila
Ten pohár doteků a něhy
Má lásko, vílo spanilá
Já cítil jsem se jako v nebi

Má papírová růže díků
Je od srdce jen pro tebe
Pár řádků úcta k okamžikům
Ze kterých vždycky zazebe

Noc kouzel, vzrušující, žhavá
Já s tebou navždy splynout chtěl
Svítilo slunko a hladila nás tráva
Děkuji za to že jsem směl…
Autor Bean, 28.10.2004
Přečteno 970x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, Žqáry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To ti dát!

06.12.2007 21:38:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí