Kouzlo lásky

Kouzlo lásky

Anotace: Kdo miluje, ať udělá čárku

Omámen tvou krásou
Uhranut tvýma očima
Útěk je mou spásou
Návratem všechno začíná

Znovu a stále dokola
Noc co noc den co den
Tvá duše si mě přivolá
Já opět ztracen jsem

Jsi dar i moje prokletí
Vše co jsem kdy chtěl mít
Dvě nahá těla v objetí
Snaží se půlnoc skrýt

Vášeň co neuhasíná
Láska co není snem
Myšlenka co připomíná
Kdo jsi a kdo já jsem
Autor bromak, 19.09.2009
Přečteno 574x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Puskin, jita.1965, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tady nám někdo kopíruje účtenky známé z restauračních zařízení . . . ///

17.10.2009 20:23:00 | Puskin

Kolik, že těch čárek mám udělat? /////////////////
:o))
ST!

09.10.2009 21:30:00 | jita.1965

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí