Dal jsem ti

Dal jsem ti

Anotace: Báseň o lásce

Dal jsem Ti dar,
veliký dar.
Nepřijalas ho
nechtělas ho.

Dal jsem Ti dárek
malinký dárek,
vzala sis ho
chtěla si ho.

Dal jsem Ti polibek
malý,krátký polibek,
vrátilas mi ho
přála sis ho.
Autor Barunka K., 19.09.2009
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: Barunka.K, hezule, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí