JAK CHUTNÁ NEBE?

JAK CHUTNÁ NEBE?

Anotace: Všechno a nic a ty někde mezi, zoufalče.

JAK CHUTNÁ NEBE?

Ach.. miláčku.
Jsme nepochopení a nešťastní...
A kousek původní pravdy si nosí pod srdcem každý z nás.
Ubohost je sestrou tvojí nevlastní..
A z dlouhodobého mlčení se může stát neprorazitelná hráz.

Ach.. miláčku.
Jsme předvídatelní a směšní...
Existuje něco, z čeho máš vůbec strach?
Nenasytní sběratelé oslavných třešní..
Z vášnivých včerejšků staročínský střelný prach.

To jen nevyrovnanost v tobě pochopení hledá.
Jsi tak sladký, přirozený, zženštělý...
Do divokého rebela se nezamilovat nedá...
Miláčku, na to nejsme příliš dospělí...

A Ty tu teď stojíš, že se Tě dívky bojí.
Ale lásko... je to o tom, co jsme...
Sám dobře víš, jak se rány osudu hojí...
Takže odcházím... dokud to jde.

Je to tak kruté, když máš VŠECHNO a NIC, protože to NIC je VŠECHNO, čeho se nemůžeš dotknout.
Autor Turmalina, 17.11.2005
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný vzalo mě to u srdíčka

17.11.2005 00:57:00 | Dimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí