Hyde vs. Jekyl

Hyde vs. Jekyl

Anotace: ...

Vím, že oprostit se už musím.
Chvíli mě miluješ, chvíli se ti hnusím.

Oba překročili jsme snesitelné meze.
Co následuje? Jen psychologické teze – na téma co kdyby…

Dr. Hyde střídá pana Jekyla.
Na moment tvá, pak jak bych nežila.

V duši víš co je správné, stejně razíš proti osudu.
Dělala jsem to samé – už nebudu.

Končím, už nemám sílu bojovat proti tvému světu.
Končím, na toto téma už ani jednu větu…
Autor Justýna, 19.09.2009
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí