Řekni...

Řekni...

Anotace: Jen další výkřik do tmy

Na stromy padá tma černočerná...
Moje tělo leží na posteli,ale duchem jsem stále u tebe
To jsem já,ta holka věrná..
Ta holka,co smutně kouká do nebe..
Počítá hvězdy a hledá oko měsíce..
je jí smutno bez tvých slov a bez tvých dlaní..
Posílá ti polibků tisíce..
Tak myslíš na ní?
Ona na tebe moc..
moc se jí stýská..
Týrá jí den a zabijí noc..
Když není ti bližší,než blízká
Vzpomene na tebe při každém nádechu..
a když vydechne,představí si,že jsi s ní..
jak je bez dechu..
když jí v náručí držíš a venku se rozední......
Autor Rootness, 20.09.2009
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Miroslav Možný, Anastacia-Jane, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...výdech nádech ST

20.09.2009 15:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí