Rituál

Rituál

Anotace: :-)

Každý večer než jdu spát,
nechám si naše písně hrát.
V srdci lovím vzpomínky,
kde budou skrytý navždycky.

Nezbývá mi potom jen,
zdát si o nás krásný sen.
Ráno když se probírám,
prázdno potom v srdci mám.

Nezbyde mi potom zas
ať uteče ten dlouhý čas.
A tak to běží každý den
ať už jsme spolu zase jen.
Autor Ewinka22, 20.09.2009
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí