Pryč..

Pryč..

Anotace: ...

Jak tě ze sebe dostat mám?
Chirurga si zavolám.
Skalpel projiždí mým tělem.
Byls všechno,teď jsi i nepřítelem..
Srdce je venku z mého těla.
Duše se srdcem uletěla.
Bude se líp dýchat bez kouska citu..
Ještě na svém těle cítím ostrost břitu.
Už tě v sobě nemám..můžu si vískat..
Svobodu zase nanovo získat.
Nalhávám si...
Mé srdce stále slyším bít..
Asi ne,nedokážu bez něj žít
Autor Rootness, 20.09.2009
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: Isquieasuus, Miroslav Možný, Agniezka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to je ta schizofrenie podobných situací.

20.09.2009 14:16:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí