Na můj život toho bylo moc

Na můj život toho bylo moc

Anotace: ..smutek..

Sbírka: Mé výtvory

Slunko venku svítí,
vše je k pláči..
Není nic reálné,
je to vše to samé..

Jakoby venku létaly podvody,
jakoby to byla řeka plné vody..
Už nemám na nic sílu,
nic necítím,
proběhly mi v hlavě ty nejkrásnější vzpomínky.. :´(

Moje srdíčko je zlomenější,
už není to nejkrásnější..
Slyším jak mé srdce naříká,
jak bolest polyká..

Nálady jsou strašná věc,
jsou tu právě teď!
Něco se zastavilo,
mě to ale nevadilo!
Stejně bilo pro tebe
a já půjdu do nebe!

Je lepší zemřít pro něco,
než žít pro nic!
Zavírám oči, dobrou noc,
na můj život toho bylo moc!! :´(
Autor Chicki, 20.09.2009
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Iwushak...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mé myšlenky jsou stejné jako ty tvé, ale nic ještě není ztracené..... :X

20.09.2009 13:53:00 | Iwushak...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí