Chce se mi zvracet

Chce se mi zvracet

Anotace: /z tebe/

chce se mi zvracet
chce se mi řvát
z tvý hloupý palice
vlasy ti rvát

/a nepřestat/

za to že lhal jsi
chtěl sis jen hrát
beztrestně moje
srdce zpřelámat

/a to se nedělá/

za to ti patří
nejhorší trest
chcípni ti zmije
já můžu zas kvést

/nesnášim hajzly jako jsi ty/
Autor Billy Idol, 20.09.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to jsem...jen s tím rozdílem, že jsem holka :)

20.09.2009 20:13:00 | Billy Idol

Ti hodní Svět neposunou - pozor, to je realita. Ale Ty jsi nasrštvanej dost---

20.09.2009 19:46:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí