Otevři oči

Otevři oči

Anotace: a aspoň chvíli je nezavírej

Otevřeš oči a uvidíš
jak je svět zlý
Tvé štěstí zmizí
v problémech života
a třeba uslyšíš
jedinkrát můj vzlyk.

Děti bez jídla
a lidi bez srdce
lásko
víš že to nemám rád
sundej si ty brýle růžové
a chytni mou dlaň lehce
Provedu Tě tímto světem zlým
se mnou se nemusíš bát.

Uvidíme války
spolu
vysáté duše na drogách
padající dolů
půjdem společně
dál a dál
ruku v ruce
proderem se závějemi hladu
nech oči otevřené
se mnou se přeci nemusíš bát.

Tak neplač
já Ti říkal
že Ty tvoje oči
krásné zelené
jednou otevřeš
a pochopíš
že svět není jen o štěstí
a o Tobě
Tak mi dovol
utřu Ti slzu
z Tvé vyděšené tváře
naposled
a budu se dívat
jak se s každou další scénou
měníš.
Autor Larey, 20.09.2009
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hele,je noc,dám ti ST,ale jsi jinde než je realita,já snílky mám rád,ale zeptej se života,co na to
on

21.09.2009 02:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí